Forum Zewnętrzne Devortis
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Wrzesień 05, 2010, 04:28:59

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
Nie bądź szczurem. Wyraź swoje zdanie!
15674 wiadomości w 827 wątkach, wysłane przez 1514 użytkowników
Najnowszy użytkownik: Dervin
* Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
+  Forum Zewnętrzne Devortis
|-+  Gmach Redakcji Gazety.
| |-+  Administracja Gazety.
| | |-+  Urlopy.
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Urlopy.  (Przeczytany 906 razy)
Atuan
Administrator

id: 4

« : Kwiecień 09, 2009, 12:43:56 »

Podczas, gdy Osoba z Redakcji Gazety znajduje się na urlopie i nie dostarczy artykułów, konsekwencje nie będą wyciągane. Należy jednak pamiętać, że urlop można wziąć na okres maksymalnie dwóch tygodni, a nazbyt częste branie urlopu będzie równoznaczne z opuszczeniem zespołu pracującego nad Devotką.

Przykład:

Redaktor Kelair Narlos (404), urlop w terminie 9.04 - 19.04.2009 roku.

Pamiętaj! Bierzesz urlop = nie ma Cię w krainie ;)

'Uciekam, więc jestem. A raczej uciekam, więc przy odrobinie szczęścia nadal będę.'

...z umiareM
Thalassian aka Labam
Brązowy Golem

« Odpowiedz #1 : Maj 31, 2009, 02:19:10 »

Atuanie, nie przesadzajmy. Jeżeli wezmą urlop, to nie powinno znaczyć, iż nie wolno im przebywać w krainie. Może po prostu ktoś będzie potrzebował odpoczynku od gazety, lub po prostu przerwy z powodu braku weny.

"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, a z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać."
Musz
Brązowy Golem

id:59... I Ty mozesz mieć własnego hasacza!

« Odpowiedz #2 : Maj 31, 2009, 10:34:28 »

Urlop się bierze jeśli się nie ma dostępu do internetu, odpoczynek całkowity od Devo czy podobne rzeczy, ale nie by zrobić sobie odpoczynek od pisania artykułów , a na dodatek na devo jest częściej niż król(Mir pozwoliłem sobie Twojego określenia użyć).

Beś się z OT nawrócił. No niemożliwe!xD
Thalassian aka Labam
Brązowy Golem

« Odpowiedz #3 : Maj 31, 2009, 12:18:41 »

Musz, to ma sprawiać ludziom przyjemność. Ja sam myślę nad posadą skryby i chciałbym być zrozumiany, jeżeli zdarzyło by się, iż nie mam przykładowo weny.

"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, a z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać."
Rone Algeroe
Gliniany Golem

« Odpowiedz #4 : Maj 31, 2009, 12:20:21 »

Jestem za Labamem jak nigdy dotąd. Sam ubiegam się o stanowisko skryby i z własnego doświadczenia również wiem że człowiekowi czasem naprawdę weny zabraknie. A że ktoś na przykład nie napiszę żadnego artykułu ponieważ owej weny mu brakuje wtedy może wziąć URLOP ale nie zwykły, tylko Na przykład Urlop pisarski albo coś w tym guście.

Musz
Brązowy Golem

id:59... I Ty mozesz mieć własnego hasacza!

« Odpowiedz #5 : Maj 31, 2009, 12:31:59 »

Ale to wtedy piszesz jaka jest sytuacja i podejrzewam, że nikt Cie za to nie zabije, bo przecież każdy ma takie okresy ; )

Beś się z OT nawrócił. No niemożliwe!xD
Kelair
Gazeciarz

ID 404

« Odpowiedz #6 : Maj 31, 2009, 14:11:54 »

Wiadomo, że może się czasem przydarzyć brak weny, ale nie zmienia to faktu, że nawet jeśli bierzesz urlop pisarski, to ktoś będzie musiał się zająć tematami, które Ty zająłeś Wink

Rone, Labam. Wiadomo, brak weny się zdarza, ale w dwa tygodnie wena wraca Wink Wierzcie mi ;p

Rone Algeroe
Gliniany Golem

« Odpowiedz #7 : Maj 31, 2009, 15:14:54 »

Wiem o tym redaktorze. Naprawdę to wiem xD

Agg
Gazeciarz

296

« Odpowiedz #8 : Czerwiec 23, 2010, 12:30:12 »

Ażeby później bajzlu nie było, biorę sobie urlop na czas od 25 czerwca do 10 lipca. To co mam do tej pory prześlę jutro i już uprzedzam, że może mnie podczas urlopu ścisnąć wena, to też na gg przesłałbym ewentualne dzieła Karsusowi.

___

Bez nabijania postów, kolejny jurlop. Ode jutra (14) do 30 lipca.

Good bye.

"Zostałeś mimem bez głosu, taki symbol twego losu..."
Strony: [1] Do góry Drukuj 
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.053 sekund z 17 zapytaniami.