Forum Zewnętrzne Devortis
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Wrzesień 07, 2010, 13:01:41

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
Zapraszamy do gry www.devortis.com
15738 wiadomości w 831 wątkach, wysłane przez 1514 użytkowników
Najnowszy użytkownik: Dervin
* Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
+  Forum Zewnętrzne Devortis
|-+  Archiwum
| |-+  Archiwum
| | |-+  Uśpiony Bóg i Ósemka
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Uśpiony Bóg i Ósemka  (Przeczytany 535 razy)
Kenna
Mroczny Paladyn

13

« : Marzec 02, 2010, 22:20:51 »

Event ten dopiero się rozkręca, ale zauważyłam, że wzbudził zainteresowanie dość sporej liczby graczy. W takim wypadku chciałabym Wam zakomunikować, że każdy z Was może się do przygody przyłączyć. Jak? To proste. Wystarczy wypatrywać w karczmie moich niezliczonych NPCów, bądź, co jest łatwiejsze i dla mnie i dla Was, odezwać się do mnie na poczcie lub gg, powiedzieć, że jest się zainteresowanym : ) Niestety nie potrafię czytać Wam w myślach.

Sesja nie będzie rozgrywać się na forum, wszystkie wątki rozegramy w grze, w karczmie, na poczcie lub w pokoju sesyjnym.

you're so funny!

klik kilk!

Kenna
Mroczny Paladyn

13

« Odpowiedz #1 : Marzec 06, 2010, 16:40:29 »

Sry, że dubluję. Zamiast się powtarzać w każdej kolejnej rozmowie, podaję wam metody na przyłączenie się do sesji. Przypominam, że zabawa jest otwarta i można dołączyć w każdej chwili.

1. Czytać plotki, a także komentarze do nich. W plotkach są podpowiedzi, z komentarzy można wywnioskować kto już coś wie i z kim warto rozmawiać.
2. Najpewniejszy sposób - napisać do mnie na pocztę, bez zbędnych pytań, od razu opisać co robi Twoja postać i gdzie się znajduje. Ja pociągnę dalej, dodając wątki mniej lub bardziej związane z eventem. Nie ma tak łatwo ; )
3. Wypatrywać w karczmie NPC, a także słuchać, o czym mówią inni. Może akurat ktoś wspomni wydarzenie związane z przygodą?
4. Nie ignorować zachowań moich NPC, a także postaci Iiahto, która jest głównym źródłem wiedzy na temat zdarzeń związanych z eventem.

Zasada jest prosta. Nie olewać i nie bać się zaangażować ; ) Chętnych, po ilości osób, które się ze mną skontaktowały, jest sporo. Działajcie więc i, co ważne, proszę nie pisać do mnie na gg po podpowiedzi. Wszystko będę dawkować w odpowiednich proporcjach i niczego ze mnie nie wyciągniecie : )

you're so funny!

klik kilk!

Strony: [1] Do góry Drukuj 
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.058 sekund z 19 zapytaniami.