Forum Zewnętrzne Devortis
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Wrzesień 05, 2010, 04:54:23

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
Zapraszamy do gry www.devortis.com
15674 wiadomości w 827 wątkach, wysłane przez 1514 użytkowników
Najnowszy użytkownik: Dervin
* Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
+  Forum Zewnętrzne Devortis
|-+  Fabularna strona krainy.
| |-+  Walki Fabularne (Moderatorzy: Kelair, Vouivret, Karsus, Ariz)
| | |-+  Turniej limitowany (w ramach Festynu Piwnego) [Panie]
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Turniej limitowany (w ramach Festynu Piwnego) [Panie]  (Przeczytany 176 razy)
Atuan
Administrator

id: 4

« : Lipiec 23, 2010, 11:06:02 »

Turniej kobiet.

Jeżeli ktoś uważa, że kobiety nie potrafią walczyć, będzie miał okazję przekonać się, jak bardzo się myli. W ramach festynu, organizowanego z okazji Święta Piwa, kobiety będą mogły zmierzyć się w niezwykłym turnieju. Walki odbywać się będą w błocie, a warunkiem wygranej będzie powalenie rywalki na łopatki. Kobiety, które nie boją się ubrudzić, mają okazję udowodnić, że nazywając je słabszą płcią, ktoś nie wiedział, co mówi.

Data: Walki zostaną przeprowadzone w przyszłym tygodniu. Szczegółowa data zostanie podana po zamknięciu listy uczestniczek.
Ostateczny termin zgłoszeń na forum: 25/26.07.2010r.
Limit miejsc: 4
System: Pucharowy
Nagrody: PK, PA, złotko.

Chęć wzięcia udziału w limitowanym turnieju, zgłaszamy w tym temacie. Proszę bez spamu, offtopu, etc. Zgłaszając się do turnieju, akceptujecie Regulamin Wielkiej Areny Walk.

Z wątpliwościami zapraszam na pocztę!

UWAGA! Nalegam, by na turniej zapisywały się osoby, które już teraz wiedzą, że w przyszłym tygodniu będą mogły poświęcić trochę czasu na pojedynki. Proszę nie sugerować się przy zapisach limitem miejsc. Może się zdarzyć, że któraś z pań nie zostanie dopuszczona do turnieju, bądź nieoczekiwanie nie będzie mogła wziąć w nim udziału. Wówczas, MG prowadzący, zwróci się do pierwszej z pań, która nie pojawiła się w pierwotnej czwórce (czyli do piątej w zapisach), itd.  

'Uciekam, więc jestem. A raczej uciekam, więc przy odrobinie szczęścia nadal będę.'

...z umiareM
Vouivret
Moderator

« Odpowiedz #1 : Lipiec 25, 2010, 12:35:14 »

Ja! Ja! Wybierz mnie!
Volietta
Szczur
*

Volietta [324]

« Odpowiedz #2 : Lipiec 25, 2010, 15:20:54 »

Ja też! Też chcę walczyć!
Karsus
Moderator

ID: 60

« Odpowiedz #3 : Lipiec 29, 2010, 15:45:21 »

Jedyna walka tej konkurencji odbędzie się pomiędzy losowo wybranymi spośród wszystkich pań, które się zgłosiły... Vouivret oraz Voliettą. Proszę o kontakt na gg (9718528) w celu ustalenia terminu.

ID: 60
Strony: [1] Do góry Drukuj 
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.055 sekund z 20 zapytaniami.